ANNONS
ANNONS

Så överraskar du en säljare

By Aron Andersson on May 9, 2012 1 Comment

I en korridor väldigt nära, nästan lite för nära skulle vissa påstå, redaktionen brukar Metros säljare plocka fram ett pingisbord på eftermiddagen/kvällen. Säljare slutar nämligen vid ungefär fem varje dag, har jag lagt märke till. Ungefär närmare bestämt exakt vid fem. Då töms säljavdelningen lika punktligt som Kalle Anka och hans vänner dyker upp på julafton. Och säljarna har då, efter en slitsam dag med representationsmiddagar och spritluncher, all RÄTT att varva ner lite. Det unnar jag dem verkligen.

Att just dagens match varat snart tre timmar kan ju vissa kanske tycka är lite överdrivet men jag FÖRSTÅR dem verkligen. Att många på redaktionen arbetar fram till pressläggning lite senare på kvällen och tycker det är jobbigt med pingisbollarnas eviga studsande när de försöker korrekturläsa och sätta fyndiga rubriker tycker jag därför är lite larvigt, för att inte säga missunnsamt.

Vem vill egentligen inte ha ekande pingisljud mot trumhinnorna, eller återkommande “JAAAAA!”, “DÄR SATT DEN!!!” och “IN. YOUR. FACE!” ringande i öronen?

Ändå var det något i luften just i dag, något visst som bara for i mig, och som fick mig att vilja sätta lite stopp för säljarnas maratonmatch. Som tur var kom detta med bud i dag:

Hehe.

Hehe.

Det är Parrot AR.Drone 2.0. En mobilkontrollerad helikopter som kan användas för att ställa till alla möjliga sorters bus. Just i dag var det Metros säljare som skulle utsättas. Turligt nog är Parrot AR.Drone 2.0 utrustad med en HD-kamera, vilket gör den utmärkt för att utföra just denna typ av hemliga operationer.

Jag ger er: Operation Stoppa Säljarnas Pingismatch. Det börjar lite skakigt, och slutar med en krasch. Men säljarnas min säger ändå bara en sak: mission accomplished.

YouTube Preview Image
Categorised as: Prylnytt, Teknik Tagged with: , ,
Trackbacks Comments
Leave a Comment

 

ANNONS
ANNONS