ANNONS
ANNONS

Spotify till Ipad är här

By Aron Andersson on May 2, 2012 1 Comment

Spotify för Ipad

Nu kommer Spotify med en riktig Ipad-app. Så sent som i måndags klagade mina gäster på den uppförstorade mobilappen på surfplattan, men de nya bilderna skvallrar om att Spotify nu blir riktigt snyggt.

Förutom att appen har stöd för den högupplösta skärmen på nya Ipad så har den till exempel en helt ny fullskärmsvy när en låt spelas, där det enkelt går att bläddra mellan olika låtar. Dessutom har menyerna fått ett mer Ipad-anpassat utseende med olika flikar som lägger sig över varandra.

Spotify menar själva att de haft hemmaanvändare i åtanke när de skapat appen, att den ska fungera både som en sorts fjärrkontroll till stereon och som en musikspelare. Den har så klart stöd för Airplay och knappen för att strömma musiken trådlöst är lättillgänglig bredvid övriga “play”-knappar.

Appen finns tillgänglig från och med i dag.

Spotify

Spotify

YouTube Preview Image
Categorised as: Prylnytt, Teknik Tagged with: ,
Trackbacks Comments
Leave a Comment

 

ANNONS
ANNONS