ANNONS
ANNONS

Bläddra i John Peels skivsamling

By Aron Andersson on May 2, 2012 No Comments yet

John Peel

Dagens mest fantastiska länk hittar ni här. På Thespace.org finns legendariska radiomannen John Peels skivsamling. Hans Peel Sessions på BBC Radio 1 gästades av några av världens bästa artister någonsin och han hade en dokumenterat makalös musiksmak.

2004 dog han tråkigt nog, men hans skivsamling finns naturligtvis bevarad. Nu finns den dessutom presenterad och tillgänglig på ett alldeles utsökt vis på länken ovan, där det faktiskt går att bläddra igenom skivorna. Finns musiken på Spotify eller Itunes så har sajten även en länk till skivan.

Än så länge går det bara att hitta skivor under A, men fler kommer att läggas upp under våren och sommaren, så det är bara att börja lyssna. Det är så bra att ni fan får länken en gång till. Här.

Categorised as: Prylnytt, Teknik Tagged with:
Leave a Comment

 

ANNONS
ANNONS