ANNONS
ANNONS

Dofta som en Macbook

By Aron Andersson on April 24, 2012 1 Comment

Macbookparfym

Minns ni när jag skrev om att var tionde man hellre vill han en Ipad än en ny partner (ni borde minnas, det var i går). Jag har nu hittat lösningen för den som vill snärja en av de där männen (vem som nu skulle vilja det): en parfym som doftar nyöppnad Apple-produkt.

Doften är framtagen för en konstutställning och kanske därför lite lurig att få tag på i butik, men om intresset är tillräckligt stort så borde det gå att lösa, right?

Läs mer om hur doften togs fram här.

Categorised as: Prylnytt, Teknik Tagged with: , ,
Trackbacks
  • [...] och en man ständigt på resande fot) doftar det parfym; det ryktas om att hon stä more… Dofta som en Macbook – Metro – blogg.metro.se 04/24/2012 MetroDofta som en MacbookMetroJag har nu hittat lösningen för [...]

Comments
Leave a Comment

 

ANNONS
ANNONS