ANNONS
ANNONS

Delorean byggs på nytt – som elbil

By Aron Andersson on October 18, 2011 2 Comments

Världens vackraste bil?

Jag gick alltså helt bananas när nyheten kom att den självknytande Nike-skon från “Tillbaka till framtiden del II” skulle bli verklighet. När Nike Mag sedan presenterades blev jag till viss del besviken. Skon är visserligen svintuff, men saknar den viktigaste funktionen, självknytningen.

Men nu har jag snubblat över en till supernyhet för alla Tillbaka till framtiden-fans. Jag vet bara inte hur jag kan ha missat detta tills nu. DeLorean Motor Company, som konstruerat den fantastiska tidsmaskinsbilen i filmerna kommer nu att börja nyproducera bilen. POW!

Nya Delorean kommer att vara en elbil, men i övrigt se ut precis som den klassiska filmbilen. Detta måste vara månadens nyhet. At least. Tanken är att den klassiska DMC-12:an ska börja produceras 2013.

Interiören i nya Delorean

Categorised as: Prylnytt, Teknik Tagged with: , ,
Trackbacks Comments
Leave a Comment

 

ANNONS
ANNONS